Горещи оферти
м
модерен курорт
Созопол / модерен курорт

Днес Созопол е един от най-бързо развиващите се български курорти. Красивото местоположение, двата градски плажа, няколкото плажа, разположени в непосредствена близост и незабравимата атмосфера на стария град привличат все повече гости от много страни и превръщат Созопол в една от най-предпочитаните туристически дестинации.

Все повече туристи, при избор на мястото си за почивка, се насочват към градове като Созопол, които съчетават романтиката на стария град с удобствата и лукса на модерен курорт. Развитата инфраструктура и наличието на постоянно население дават възможност за удължаване на активния сезон от началото на месец май до края на месец октомври. Сериозните инвестиции в недвижимост, бурното строителство и възможностите, които предлагат намиращите се наблизо ловни стопанства привличат все повече гости и посетители и през зимния период.

Освен като място за почивка, Созопол се превръща и в място на многобройни елитни и престижни вили и жилища, търсенето на които все повече нараства.


 - созопол
 - Созопол 2
 - Созопол 3

Начало /  / модерен курорт